Download My Unibank for PC – Windows XP/7/8/10 and MAC PC for Free

Know Your My Unibank App – Windows XP/7/8/10 and MAC PC

Download My Unibank App on your Windows XP/7/8/10 and MAC PCСо мобилната апликација на УНИБанка, за iPhone Вашата банка ќе биде секогаш со Вас.

Преку апликацијата ќе можете брзо и лесно да вршите проверка на Вашите сметки, состојба на истите, да извршувате плаќања, да ги следите состојбите и авторизациите по Вашите кредитни и дебитни картички. Во секое време добивате информација за локација на банкомати и експозитури, со препорака од самата апликација за најблиската експозитура или банкомат во моментот на пребарување. Апликацијата нуди и можност да го персонализирате својот профил. Дизајнот е современ и модерен, направен за да биде лесен и удобен за користење.

Основни функции на апликацијата:
Можност за извршување на трансакции само со еден клик. Интуитивниот систем на банката Ве води од почетокот до крајот на извршување на операцијата. За да биде банкарството по брзо и по лесно, имате можност да користите претходно креирани шаблони на плаќања. Само со еден клик можете да вршите копирање на претходни плаќања и деталите од истите да ги користите за тековното плаќање.
Добивате детални информации за Вашите сметки, дата на отварање на истите, состојби, приливи и одливи во реално време. Се потрудивме сите податоци да бидат визуелно преставени со табеларни и графички јасни прикази.
Секогаш имате информација за своите депозитни сметки, датата на достасување, бројот на денови преостанати до денот на достасување и доспеаната камата.
Управувате лесно со своите кредитни и дебитни картички – ги следите сите плаќања направени преку нив, расположливото салдо, лимитот на кредитните картички, достасаните обврски и слично. Можете да ги плаќате достасаните обврски само преку еден клик. И за картичките сите податоци се графички прикажани.
Брзо добивање на податоци за локација на експозитурите и банкоматите на УНИБанка-може да се ориентирате лесно кои се најблиските експозитури и банкомати, нивното работно време, адреса и телефон. Може да користите и Maps за да стигнете најбрзо до нив. За Ваша удобност и лесно препознавање на објектите има актуелни слики од истите.
Информации за курсни листи-следите во реално време куповен и продажен курс на УНИБанка за валутите, со кои што работи банката;
Новости – најнови продукти, промоции на банката и воопшто се што е важно за Вас
Промоции – тука најбрзо за корисниците на апликацијата ќе објавуваме најнови информации за нови продукти и услуги или за актуелни промоции. Следете нè за да бидете информирани пред сите.
Можете да изберете приспособувања кои ја прават вашата работа со апликацијата уште поудобна и пријатна. За повеќе информации, проверете го профилот на апликацијата и менито за “Приспособувања”.

Не сме заборавиле и на Вашата сигурност. Имате различни опции за да изберете лимити на трансакциите и приспособувања за безбедност, како што се должината на сесијата, политика на потврдување и друго.
За да ги користите сите услуги кои апликацијата ги нуди, може да користите Токен од банката, да го активирате on-line преку Е-УНИБанка или да посетите експозитура на банката.
Повеќе за продуктите и услугите на УНИБанка може да добиете на www.unibank.com.mk.

 

My Unibank for PC is now available for free download. Directly download the My Unibank for PC app setup files along with Bluestack installation files and follow the below-listed instructions to smoothly run My Unibank for PC in your Windows XP/7/8/10 and MAC PC.

My Unibank for PC Free Download Link: Click Here on the Link
Bluestack for PC Free Download Link: Click Here on the Link

 

Download Instructions for My Unibank:

 
Inorder to run My Unibank on your Windows 7/8/10/XP or MAC PC, you will need an Android or iOS emulator to prepare the system environment for the mobile application. You will need to install Bluestack for PC on your Windows 7/8/10/XP or MAC PC and then would need to install the My Unibank for PC apk or setup file. Bluestack for PC is an top grossing award winning Android Emulator available in the market and is proficient to run all major Android/iOS mobile applications (including My Unibank for PC) and mobile games on the host PC. In all, it would provide a mesmerizing experience running My Unibank on your Windows 7/8/10/XP or MAC PC.
 
Just follow the below-listed instructions to Download and Install My Unibank for PC on your Windows XP/7/8/10 or MAC PC:
 
1. Download the Bluestack Standalone installation file from the link provided in the above section. 
2. BlueStacks-Installer_native.exe file consuming about 261.86 MB will be downloaded on your Windows XP/7/8/8.1/10 or MAC PC. 
3. After downloading the Standalone setup file, install the Bluestack on your Windows 7/8/8.1/10 or MAC PC. It would take about 2-5 minutes. Just skip through all the interrupts in between. 
4. Now, your Bluestack installation is over and you are ready to run it for the first time on your Windows 7/8/8.1/10 or MAC PC. Just feel free to have experience with its highly interactive look and functioning. 
5. The next step involves installing Summoners War for PC app on your Bluestack emulator. Just simply search in the Bluestack Apps Search Console for Summoners War game. You will be prompted to Play store from where you could download the My Unibank for PC which would run smoothly on this Bluestack Emulator. 
6. If you feel somewhat confused with the above step, Just simply open the link provided in the above section in your Bluestack Browser and everything will be done automatically.

You May Also Like

About the Author: admin